Belföld

Szél Bernadett most a köznevélsi törvény miatt készült ki

Ma 10 éves a köznevelési törvény, amiről nem hogy én nem tudok semmi jót mondani, de még a nem éppen ellenzéki Pokorni Zoltán sem szavazta meg anno. A Fidesz kb. odadobta az oktatást a KDNP-nek, Hoffman Rózsa játszótere lett ez a stratégiai fontosságú terület — az eredmény a gyermeknyomorító, korszerűtlen, de tényleg mindenkit rosszul érintő rendszer: nyilván a gyermekek jönnek ki a legrosszabbul, de szenved a szülő és a pedagógus is. Pont most pénteken posztoltam, hogy mára akkora a baj, annyi tanár hiányzik, hogy meg sem merik mondani a pedagógusok lemorzsolódását, teljesen nevetséges módon bújócskázik velem a két érintett minisztérium.

A Szülői Hang felmérte, mit okozott ezzel a kormány az országnak, ajánlom a HVG feldolgozását || link topkommentben, és csak azt tudom mondani, hogy olyan lesújtó a kép, hogy ha tényleg megáll, hogy egy ország úgy néz ki 20 év múlva, mint ma a közoktatása, akkor nagy bajban vagyunk, és a felelősség a kormányé.

☝🏻Van viszont remény és esély a változásra, ezért dolgozunk éjjel-nappal, jöjjenek velünk, a gyermekekért, a tanárokért, a szülőkért, mert nem hogy jó, de kiváló oktatási rendszert és egészségügyet akarunk Magyarországnak! Nem Mészárosnak meg Völnereknek adózunk, hanem az iskolákért és a kórházakért!

#vanmiértküzdeni
#szelbernadett

Kép: “Pokorni Zoltán és Orbán Viktor vitája tegnap a parlamentben” HVG 2011. december, fotó: Túry Gergely

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább