Belföld

Szél Bernadett: A Fidesz feladta saját múltját, az elveit és elvágta a gyökereit.

Szél Bernadett: A Fidesz feladta saját múltját, az elveit és elvágta a gyökereit.

És megint sikerült, amit elterveztünk! A hét híre, hogy a két népszavazási kérdésünkre közel 470 ezer aláírás gyűlt össze. Az első, a második és a harmadik szó is a köszöneté!

Persze nem volt és nincs könnyű dolgunk. Mára Magyarországot durván kettéosztotta a jelenlegi kormány. A Fidesz miután feladta saját múltját, az elveit és elvágta a gyökereit, a hatalma megtartása érdekében hazugságokkal, álkérdésekről kommunikál. Elég nagy baj ez az országnak, a gyűlölet komoly méreg, ráadásul igazi gondból is van elég.

De itt van már a másik erő. Mi, akik ott vagyunk szerte az országban a pultoknál, és valódi kérdésekről kérjük ki a közösség, az emberek véleményét. Akarunk-e 500 milliárd forinttal eladósodni Kínának? Akarjuk-e a Kínai Kommunista Párt magyarországi befolyását növelni? Elitegyetemet építeni kínai hitelből a magyar diákok kollégiuma helyett? Vagy szeretnénk-e segíteni a rosszul kezelt koronavírus-válság miatt munkájukat vesztett honfitársainkon? Együttérzőek vagyunk-e velük?

Mert ezek a valódi kérdések ma, és ez az aláírásgyűjtés, ez a siker azt mutatja, hogy Magyarország változást akar.

Hálával tartozom és tartozunk azoknak a fantasztikus önkénteseknek, akik a faggyal dacolva egész nap az utcákon állva képviselik ügyünket. Köszönjük nekik, és köszönjük annak a rengeteg embernek, aki egy aláírással támogatta az ügyet és az ellenzéki egységet.

Pest2-ben mi már egy éve utcán vagyunk, egyre nagyobb a csapat, minden szempontból megerősödtünk és összekovácsolódtunk. Most is odatettük magunkat. Nagyon hálás vagyok nekik, minden egyes nap ezt érzem, és a mostani siker komoly inspiráció számunkra a választásokig vezető immár csak 69 naphoz.

Mi a következő lépés, kérdezik tőlem a sokan. A labda most az NVI oldalán pattog. Minden adott hozzá, hogy április 3-án, a választás napján a Fidesz kamukérdései mellett a szociális népszavazás kérdései is szavazólapra kerüljenek. Van idő a számolásra, van idő a jogorvoslatra és van idő a népszavazásra. Ha ennek ellenére a Fidesz hatására szabotálják a folyamatot, az egy újabb bizonyítéka annak, hogy a Fidesznek nem számít az emberek akarata.

Egy fix. Mi együtt ezen a héten is sikerrel bebizonyítottuk, hogy semmi sem lehetetlen. Megyünk tovább, nincs megállás! Csak felfelé!

Forrás: Szél Bernadett Facebook oldala,

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább