Belföld

Szebb jövőt akarnak a posztszadeszes agitátorok

Szebb jövőt akarnak a posztszadeszes agitátorok

Megjelent az ellenzéki előválasztásnak csúfolt Gyurcsány-show dala „Élni hívlak” címmel, amelyben az MSZP–SZDSZ-korszak kivénhedt balliberális pojácái kornyikálnak a szebb jövőről.

Az egyszerű dalhoz egyszerű klip is jár, amelyben olyan „művészeket” láthatunk, mint a rendkívül modoros NoÁr, a mindenhol agitáló Kulka, Vili bá a Barátok köztből, a korábban az RTL-en hetente fröcsögő Gálvölgyi János, a méltán népszerűtlen Pa-dö-dő vagy a Jancsó-filmből ismert „mintaadó” Nagy Zsolt.

A klipet csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk, utána a cikk tanulságos részletekkel folytatódik:

Érdekesebb hátterű szereplő az országot 2013-ban „a fasizmus miatt végleg elhagyó, a zenélést feladó” Gerendás Péter, aki 2014-ben már Siófokon lépett fel.
De van még itt bőven köpönyegforgatás, hiszen a klipben szereplő Bródy János, Lakatos Márk és a múlt heti 99%-os előválasztási klipben feltűnő Nagy-Bandó András néhány éve még az ellen a Jobbik ellen buzdított szavazásra, amellyel most szoros szövetségben, képviselőiket egymás javára visszaléptetve akarnak indulni a 2022-es választásokon:

Mit lehet erre mondani?

Szebb jövőt, elvtársak!

Forrás: 888.hu, Nyitókép: Mandiner,

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább