Külföld

Szaúdi szociológus a tévében: a melegek terroristák akik ellen harcolni kell

Abdelrahman Al-Garrash terroristáknak tartja a melegeket és leszbikusokat, mert szerinte azok rosszabbul viselkednek, mint az állatok és ezért az államnak harcolnia kell ellenük.

Abdelrahman Al-Garrash szaúd-arábiai szociológus az arab nyelvű, államilag finanszírozott amerikai al-Hurra csatorna egyik beszélgetésében a melegeket és leszbikusokat terroristáknak nevezte, akik ellen harcolni kell.  A július 20-i adást a washingtoni székhelyű Middle East Media Research Institute (MEMRI) civil szervezet fordította; a MEMRI a közel-keleti médiát elemzi.

Pár nappal a műsor előtt Wajih Al-Aszad, az Egyesült Államok fővárosában, Washingtonban élő szaúdi aktivista a homoszexualitás legalizálását követelte.

„Ez az emberi természet perverziója” – jelentette ki Al-Garrash a homoszexualitásra utalva. „Még az állatok is, akik alacsonyabb rendűek az embereknél, túlságosan undorodnak ahhoz, hogy ilyesmit tegyenek. Nem értem, hogy Wajih miért akarja legalizálni az ilyen perverzeket. Ideológiai, vallási, sőt emberi szempontból is perverzek.” Majd azt követelte: „Ha valaki ideológiai és emberi szintjét az állatok szintje alá süllyeszti, akkor terroristának kell nyilvánítani”.

Szaúd-Arábia és az Öböl-menti államok bebizonyították, hogy sikeresen tudnak küzdeni a kábítószer és a terrorizmus ellen – tette hozzá Al-Garrash. „Most egy új ideológiai háborúban állunk ezek ellen az ideológiai és szexuális perverzek ellen. […] Ahogy a terrorizmus és a kábítószer ellen harcoltunk, úgy kell harcolnunk a homoszexuálisok ellen is.” Azt mondta, világossá kell tenni, hogy a homoszexuálisok veszélyeztetik a társadalmat. „Nincs helyetek nálunk – az arab világban, az Arab-félszigeten és az Öböl népeinél” – mondta a szociológus.

Szaúd-Arábiában a homoszexualitást halállal büntetik, nemrég szivárványszínű játékokat és gyermekruhákat koboztak el.

www.vadhajtasok.hu , vadhajtások, www.mandiner.hu, vadhajtasok , 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább