Belföld

Szanyi Tibor: A parlamenti pártok egyike sem akar megmérkőzni önállóan

Szanyi Tibor: A parlamenti pártok egyike sem akar megmérkőzni önállóan

Az ellenzéki és a kormányoldal csupán két üzleti kör, akik próbálnak egymással helyet cserélni, és ennek a lényege az, hogy nem a magyar emberek járnak jól – mondta Szanyi Tibor az ATV műsorában.

Az ISZOMM a “C”, azaz a harmadik tömb, akik nincsenek benne a több évtizede tartó, sáros üzletekben – szögezte le a párt miniszterelnök-jelöltje.

Az Országházban jelenleg bent lévő politikai pártok együtt, közösen indulnak, majd a választások után külön-külön frakciót alakítanak évi több százmilliós anyagi okokból – nyomatékosította Szanyi.  Az ellenzék csak látszólag van szövetségben, hisz időként beudvarolnak egy egy nagyon fontos szavazással a fidesznek, ami a párt alelnöke szerint büdös.

Szanyi Tibor elmondta, hogy az ISZOMM érdekelt a kormányváltásban, és épp ezért emelnek szót, amikor azt látják hogy a folyamatok nem jó irányba mutatnak.

Az Igen Szolidariás a szociális válságot akarja leküzdeni, és ehhez kormányváltásra van szükség – említette meg a párt alapítója.

Forrás: szócikk.hu

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább