Belföld

Szanyi: Forradalmi romantika, hogy a hét párt egy MZP nevű Hófehérkével az élen fog kormányozni

„A koalíciós kormányzásnál nincs nehezebb a földön” – tette hozzá az ISZOMM alapítója.

„Ma, amikor mennek ezek a forradalmi romantikák, hogy majd a hét törpe, hét párt, egy MZP-nevű Hófehérkével az élen majd fog kormányozni, hát, én azt mondom, hogy jó pár évet lehúztam úgy, hogy az SZDSZ-szel volt az MSZP koalícióban, tyű” – reagált Szanyi Tibor, az ellenzék koalíciós kormányzásának ötletére.

A baloldali előválasztás eredményének megfelelően Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere lett az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, melynek következtében, a hódmezővásárhelyi politikus győzelme esetén az előválasztásban részt vett pártok (DK, MSZP, LMP, Momentum, Párbeszéd, Jobbik, valamint az Új Világ Néppárt) korábbi megegyezésük értelmében közös, koalíciós kormányzásba kezdenének.

Kérdésre válaszolva az Igen Szolidaritás Magyaroszágért Mozgalom politikusa elmondta azt is, szerintea „koalíciós kormányzásnál nincs nehezebb a földön”.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább