Kiemelt

Szalai Ádám: Nagyon örültem, hogy Orbán Viktor személyesen gratulált a válogatottnak

A válogatott csapatkapitánya a Nemzeti Sportnak nyilatkozott a meccs utáni első pillanatokról.

 

Mint ismert, Orbán Viktor kivételesen személyesen is gratulált a magyar válogatott döbbenetes különbségű győzelméhez Wolverhamptonban.

Szalai Ádám, a magyar válogatott csapatkapitánya a Nemzeti Sportnak nyilatkozott a meccs utáni első pillanatokról. „Miután megláttam, hogy a miniszterelnök úr jelen van a mérkőzésen, a lefújás után megkértem, mondjon néhány szót a csapatnak” – mondta Szalai Ádám a lapnak. „Sosem szeretek és nem is illendő beszélni arról, ami az öltözőben elhangzik, és csak a csapatra tartozik, most sem tenném, de annyit mondhatok,

természetesen nagyon örültem, hogy Orbán Viktor bejött az öltözőbe, és személyesen gratulált a válogatottnak az elmúlt hetek sikereihez.

Megtisztelő minden játékosnak azt hallani az ország első emberétől, hogy a magyarok milyen sokáig büszkék lesznek ránk és az Anglia elleni meccs eredményére” – fogalmazott a focista.

A Nemzeti Sport beszámolója szerint Orbán Viktor az öltözőben úgy fogalmazott: ő is mindig emlegetni fogja, és az unokáinak is elmeséli, hogy jelen volt azon a történelmi mérkőzésen, amelyen Magyarország 4–0-ra legyőzte Angliát.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább