Sport Uncategorized

Szalai Ádám a meccsről: Szörnyű volt

olvasási idő:1 perc, 1 másodperc
„Innentől kezdve teljesítenünk kell” – nyilatkozta a támadó.

 

Szalai Ádám a meccs után értékelte a válogatott játékát. Összességében szerinte „szörnyű volt” a teljesítményük, ezért óriási köszönet jár azoknak, akik kilátogattak, és végignézték a mérkőzést. „A labdával való játékunk borzalmas, teljesen mást terveztünk el egy ilyen Eb után” – folytatta. „Mind az angol meccs és az albán meccs után úgy voltunk, hogy csak a három ponttal maradunk életben, hogy egyáltalán még vb-ről beszéljünk. Ha valaminek kicsit örülhetünk, akkor maximum az a három pont. Nagyon sok munka áll előttünk, igazából tényleg sok pozitívat erről a meccsről nem tudok mondani azon kívül, hogy ezt a három pontot megszereztük, és azt, hogy ezt a nézők végignézték. Óriási köszönet nekik, óriási köszönet, hogy utána így fejezték ki az örömüket felénk, remélem, hogy ez még a kredit, ami az Eb-ről megmaradt. Innentől kezdve teljesítenünk kell” – mondta.

Arra a kérdésre, hogy mi az, ami most hiányzik, de az eb-n megvolt, azt válaszolta, hogy a labdával való játékunk borzalmas volt Andorra ellen, míg ez az Eb-n nyújtott játékra nem volt jellemző.

Végül a riporter megkérdezte Szalaitól, hogy miként élte meg az elmúlt időszakot. A játékos elárulta, hogy az elmúlt öt napja olyan volt, mint ez a mérkőzés.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább