Belföld

Szabó Tímeát megütötték egy utcafórumon

Megütötte egy idős nő a Párbeszéd társelnökét, Szabó Tímeát 12 óra körül a Széll Kálmán téren – minderről ő maga számolt be közösségi oldalán. A politikusnak egyébként éppen az Országgyűlésben kellene parlamenti munkáját végeznie, amit Orbán Viktor “maratoni ülésként” jellemzett.

Az afganisztáni háborús konfliktusokban jártas és a háborús zónákban is kellő tapasztalattal bíró Szabót annyira megviselte az, hogy egy idős nővel konfliktusba keveredett, hogy nem is hagyta szó nélkül a bántalmazást, amiről mást nem közölt. Érdekes, hogy Jakab Péter fojtószorítással földre vitt akciójánál nem hallatta hangját…

Szabó Tímea a közösségi oldalán írt arról, hogy egy “fideszes hölgy az imént megütött a Széll Kálmán téren, miután megkérdezte, hogy én hol voltam a zsidók deportálásánál”. Majd levonta a konzekvenciát:

“Ide vezet az Orbán-féle gyűlölködés, az aljas hergelés. Ez a nő most még csak megütött, holnap lehet, hogy durvábbat is tenne velünk. Vessünk ennek véget, és hozzunk végre békét az országba! Ha te is szeretnél tenni a változásért, ma estig még szavazhatsz az előválasztáson! Szavazz Karácsony Gergelyre, arra a jelöltre, akinek nem a bosszú, hanem az ország újraegyesítése a célja!” – fejtette ki, nem kicsit politikai tőkét kovácsolva az esetből.

Pikáns, hogy éppen ők vádolják a kormánypártot gyűlöletkeltéssel, miközben politikai szövetségeseik már most rögtönítélő bíróságokkal, bebörtönzéssel és vagyonelkobzással kampányolnak.

Forrás: Pesti Srácok

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább