Belföld

Szabó: Orbán „stratégiai nyugalma” azt jelenti, hogy fogalma sincs, mit mondjon

Szabó Tímea a Párbeszéd politikusa szerint Orbán Oroszországhoz akar tartozni.

Ezt írta le a közösségi oldalán:

„Orbán stratégiai nyugalma« azt jelenti, hogy foglama sincs, hogy mit mondjon Putyin háborújára, a 400 forintos euróra, a magyarok biztonsági és megélhetési válságára!

Amikor Orbán 12 évig azt szajkózza, hogy Putyin jó, Európa rossz, akkor most igencsak nehéz helyzetben van azzal, hogy ennek az ellenkezőjét kellene hirtelen mondania, ha be szeretné bizonyítani, hogy valóban Európához akar tartozni. De pont ez a lényeg: Orbán nem Európához, hanem Oroszországhoz és Putyinhoz akar tartozni.

Mi az ellenzékben viszont nem akarunk új Szovjetúniót, és nem akarunk végleg Putyin alattvalóivá válni! Április 3. pont arról szól, hogy Magyarország mit választ: Orbánt, Putyint és az állandó orosz fenyegetést vagy az ellenzéket, Európát, a szabadságot és megélhetési biztonságot! A történelem során az eddigi magyar kormányok mindig a vesztes oldalt választották. Április 3-án mutassuk meg, hogy végre a jó oldalon, Európa oldalán állunk!”

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább