Külföld

Szabadon működik több pedofil csoport a Facebookon

Ez bezzeg nem zavarja a cenzorokat…

A szentkoronaraio.com egyik olvasója hívta fel a honlap figyelmét arra, hogy a Facebook nevezetű közösségi médiafelületen több majd’ egy éve működő pedofilcsoport van jelen. Tehát a jobboldali, normális tartalmakat – legyen az akár egy gyermekkarácsony – azonnal képes szűrni a Facebook algoritmusa, de a gyermekpornográfia fel sem tűnik nekik. – emlékeztet a portál, majd folytatják:  Magyarázzák be annak, aki hisz még a mesékben.

Két csoportról van jelenleg tudomása szentkoronaradio.com csapatának, melyek a legnagyobb megdöbbenésre nyíltan működnek. Az egyik több mint húszezer tagot számlál, s 40 hete alapították. A népszerűségét jól mutatja, hogy csak az elmúlt héten 9000-en léptek be. És nem is feltételezhetjük, hogy az adminok trollkodták meg a bentlévőket és változtatták meg a csoport profilját, ugyanis az előzményekből látszik, hogy alapítása óta semmi változás nem történt a csoport adataiban. Bár a pedofíliát minden normális ország törvénye, és elméletileg a Facebook is bünteti, a régebben létrehozott csoportban csak az elmúlt hónapban 1386 poszt született.

A csoport adatai:
A legmegdöbbentőbb pedig az, hogy a nyílt csoportokban szabadon csorgatják nyálukat a pedofilok a képekre, egyáltalán nem tartanak semmilyen retorziótól, úgy érezhetik magukat a fene nagy liberalizmus miatt, mintha teljesen normálisak lennének tetteik. Az alábbi kommentek kb. 4-12 éves kislányok képei alatt íródtak:

Természetesen a melegek, transzvesztiták sem hiányozhatnak a csoportokból:

A csoportot szerencsére több normalitáspárti megtalálta már, így elárasztották az alább látható fényképhez hasonló kontentekkel, ugyanakkor a ferdehajlamúakat ez sem zavarja, tovább posztolják a képeket és csorgatják nyálukat a kislányok testére. Vajon lép egyáltalán valamit a Facebook, vagy végleg leteszi a liberális világ a voksát a pedofília legalizációja mellett?

Az említett második csoportot pedig pont a normalitáspárti támadások miatt hozták valószínűleg létre, hogy ott élvezkedhessenek a továbbiakban.

A csoportokat itt és itt jelentsük minél többen, hátha megjön a háttérhatalom urainak az esze, és törlik a gyermekeket kizsákmányoló, megszégyenítő csoportokat.

(Szent Korona Rádió)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább