Belföld

Soproni Tamás „rendkívül optimista”, szerinte akár kétharmada is lehet az ellenzéknek

Soproni Tamás „rendkívül optimista”, szerinte akár kétharmada is lehet az ellenzéknek

Teljes mértékben hisz abban, hogy a 2022-es választásokat Márki-Zay Péter fölénnyel megnyerheti.
Interjút adott Soproni Tamás a 444.hu-nak, amelyben arról beszél: Márki-Zay Péter „ezerszer jobb miniszterelnöke” lesz minden magyarnak, mint Orbán Viktor. A Momentum alapítója teljes mértékben hisz abban, hogy a 2022-es választásokat Márki-Zay Péter fölénnyel megnyerheti Orbán Viktorral szemben.
Egyike vagyok azoknak a rendkívül optimista ellenzéki politikusoknak, akik erről meg vannak győződve. Még kétharmadot is el tudok képzelni”

– fogalmazott.

Elmondása szerint nem bízott abban, hogy 2019-ben Karácsony Gergelyt választják majd meg Budapest főpolgármesterének. Ehhez képest nagyot fordult a világ – emelte ki, hozzátéve, hogy úgy gondolja, most sem látni tisztán, ki fogja megnyerni a választást. A Megafont is megemlítve azt is mondta:

Ömlik ránk a Facebookról ez az undormány, a Fidesz kampánya gőzhengerrel megy, de mindezek ellenére nagyon sok biztató jelet látok”.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Forrás: Mandiner,

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább