Belföld

Somogy: Tömegverekedéssel és fogdával végződött a szabadulóbuli

Tömegverekedéssel és fogdával végződött egy somogyi szabadulóbuli. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy gigei ingatlan udvarán tartottak családi összejövetelt az egyik családtagjuk hazaérésének az örömére.

Az italozás közben több férfi is összeszólalkozott a korábbi sérelmeik miatt, ez pedig végül tettlegességig fajult. A balhé az utcán is folytatódott, ahol többen is ütötték-verték távolabbi rokonaikat, akiknek nyolc napon belül gyógyuló sérüléseik keletkeztek.

A tömegbunyónak csak a rendőrök kiérkezése vetett véget. A nagybajomi körzeti megbízottak a helyszínen elfogták a feltételezett elkövetőket, és bevitték őket a kaposvári kapitányságra.

A nyomozók egy 47 éves, egy 17 éves és egy 34 éves helyi lakost csoportosan elkövetett garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, utóbbit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. További két tettes elszámoltatására a későbbiekben kerül sor.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább