Belföld

Selmeczi Gabriella: Az LMBTQ-propaganda veszélyezteti a gyermekeinket

“Egy gyermek testi-lelki megrontása az egyik legvisszataszítóbb cselekmény, amit egy ember megtehet. Ez ellen minden eszközzel fel kell lépnünk” – fogalmazott tegnap a napirend előtti felszólalásában Selmeczi Gabriella.

A Fidesz országgyűlési képviselője hozzátette: az LMBTQ-propaganda veszélyezteti a gyermekeinket, és szükség van a gyermekvédelmi törvényre. Emlékeztetett, hogy tavaly a gyermekvédelmi népszavazáson a magyarok nagy többsége egyetértett a kormány álláspontjával.

“A jogszabályokat be kell tartani. Nem fordulhat elő, hogy szemet hunynak az esetek felett” – mondta.

Selmeczi Gabriella kiemelte, hogy mindent meg kell tenni, hogy lesújtson a törvény szigora, és a társadalom minden tagja érezze a felelősséget a kérdésben.

“Egy emberként állunk a miniszterelnök által megfogalmzott cél mögött, hogy Magyarországon legyen a legszigorúbb gyermekvédelmi törvény” – tette hozzá.

Válaszában Répássy Róbert, az igazságügyi minisztérium államtitkára leszögezte: a lehető legszigorúbb választ kell adni a gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmények esetén, valamint gyors és alapos vizsgálatot kell lefolytatni.

A pedofíliára nincs bocsánat, a gyerek szent és sérthetetlen!

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább