Sport

Segítünk Dúrónak. Olimpiát városok rendeznek, nem pedig kormányok

Roma bűnözői körök támogatásáról később írunk…

Dúró Dóra (Mi Hazánk= lyobbik 2.0) azt kérdezte ma a parlamentben, milyen feltételekkel támogatja a kormány a 2036-os nyári olimpiai és paralimpiai játékok megrendezését. Egyetértett e azzal, hogy egy olimpia sok gazdasági és érzelmi haszonnal, előnnyel járna mind Budapest, mind Magyarország számára. A Mi Hazánk ebben az ügyben társadalmi párbeszéd elindítását tűzte zászlajára, így szükség lenne arra, hogy a kormány nyilvánítsa ki a rendezési szándékát, mert ennek hiányában nincs értelme párbeszédet folytatni az ügyről.

A Mi Hazánk nevű családi vállalkozás sajnos lelepleződött, mint egy teljesen üres, a társadalomtól elszakadt megélhetési párt. A Novák-Dúró házaspár, az elkényeztetett, soha életükben nem dolgozott, politikából (azaz az adófizetőkből) luxuséletet élő tipikus megélhetési politikusok mintapéldányai. A pártban újra kirobbant belharcok, roma bűnözői körök finanszírozása stb. a lyobbik útjára vitte a pártot.

Dúró Dóra, Novák Előd és más alultájékozottak figyelmébe:
Olimpiát városok rendeznek, azok pályázhatnak rá. Nem országok vagy kormányok.

Ez irányú kérdését valamelyik város polgármesterének tegye fel.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább