Külföld

Schwarzenegger 25 konténerházat vett a hajléktalan veteránoknak

A Village for Vets program keretein belül Arnold Schwarzenegger rendkívüli gesztust tett. A program célja, hogy megszüntesse a hajléktalanságot a Los Angeles-i veteránok körében.

Arnold Schwarzenegger rendkívül nagylelkű ajándékkal ünnepelte az idei karácsonyt. Az egykori testépítő, akciósztár és volt kaliforniai kormányzó személyesen adományozott 25 apró házat a Los Angeles-i hajléktalan veteránoknak – számol be az eseményről a mafab.hu.
“Erről szól a karácsony. Mindannyian képesek vagytok tenni valamit valaki másért ebben az ünnepi időszakban. Nem kell nagy dolognak lennie. Csak néhány percet adjatok az időtökből, hogy segítsetek valaki másnak” – tweetelte Schwarzenegger csütörtökön.

Az adományozásról a Fox LA hírcsatorna is beszámolt. Videó itt látható.

A Fox LA szerint a republikánus párti Schwarzenegger 250 ezer dollár értékben adakozott a Village for Vets nevű kezdeményezés keretein belül. A csoport a Twitteren mondott hálát Schwarzeneggernek.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább