Belföld Kiemelt

Schiffer: Jakab nem a nép hangja, hanem a csőcseléké

olvasási idő:32 másodperc

Igazán nem értem, miért kéne a többi ellenzéki vezetőnek úgymond elhatárolódnia Jakab Pétertől azért, mert hétfőn – a parlamentben- börtönben elkövetett homoszexuális erőszakkal fenyegette Magyarország miniszterelnökét.

A parlamenti trógertrócsányizásból, lófaszozásból ugyanis egyenesen következik a parlamenti viktóriázás. Megérdemlik egymást. A Jobbik amúgy tényleg megváltozott: az elmúlt években – a kompatibilitás kedvéért- a nemzeti radikalizmust, a szuverenizmust, a modernitás-kritikát kiölték belőle és meghagyták benne azokat a primitív indulatokat, amiket széliránytól függően lehet zsidókkal, cigányokkal, homoszexuálisokkal, vagy éppen politikai ellenfelekkel szemben felkorbácsolni.

Nem, Jakab nem a nép, hanem a csőcselék hangja. S jó volna, ha egyszer olyan kevesen tartoznának a csőcselékhez, hogy az nem kapna parlamenti hangszórót.

Forrás: Schiffer András Facebook oldala,

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább