Belföld

Schiffer András: Példátlan amerikai beavatkozás éri Magyarországot

„Nyugat-Európában nem tartóztatnak le, de morális megkövezéssel illetnek mindenkit, aki bírálni merészeli ezt a háborús politikát” – fogalmazott.
Sürgősen véget kell vetni annak, hogy az Amerikai Egyesült Államok egy „állítólag szövetséges országot, mint Magyarország úgymond érzékenyítsen, demokráciára tanítson” – mondta a Heteknek adott podcast-interjúban Schiffer András ügyvéd, volt országgyűlési képviselő,

Schiffer elmondta, hogy „amikor orosz-bérencnek vagy Putyin-csatlósnak állítanak be bárkit, aki a béketeremtés iránti morális felelősség kérdését fölveti, akkor ez a bunkósbotozás pontosan az inverze Putyin belpolitikájának:
ahogyan Moszkvában gond nélkül letartóztatnak bárkit, aki nyilvánosan kritizálja a háborús politikát, Nyugat-Európában ugyan talán még nem tartóztatnak le, de morális megkövezéssel illetnek mindenkit, aki bírálni merészeli ezt a háborús politikát”.

Schiffer végezetül leszögezte: reméli, hogy „az európai közvélemény felébred, és fölélednek azok a békemozgalmak és azok a háborúellenes tiltakozások, amelyek ott voltak szerte Európa utcáin 2003-ban az Irak elleni amerikai agresszió idején. Világossá kell tenni, hogy Európa egyaránt elítéli a putyini agressziót és az amerikai imperializmust”.

mandiner , vadhajtasok , vadhajtások , telex , index , 444.hu , magyarjelen , magyar jelen , 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább