Belföld

Schiffer András: Magyar Péter átlépett egy vörös vonalat!

Ha valaki a házastársához sem lojális, hogy várhatjuk el, hogy a választókhoz az legyen? – tette fel a kérdést az LMP volt vezetője Varga Judit exférjével kapcsolatban.

Magyar Péter nekiment Schiffer Andrásnak is. „Te ennél sokkal intelligensebb vagy” – írta Varga Judit exférje az ügyvédnek az ATV Öt című műsora után. Schiffer csütörtök reggel szintén az ATV-ben reagált Magyar Péter szavaira. Mindenekelőtt leszögezte, hogy nem foglalkozik a személyeskedéssel. Az ügyvéd szerint az a „hájp”, ami Magyar Péter körül van, nyilvánvalóan annak szól, hogy a közvélemény egy jelentékeny része kiábrándult a kormányból és a jelenlegi ellenzékből.

Lassan már úgy érzem magam, mintha egy Való világ kiadást látnánk minden csatornán

– mondta az LMP korábbi vezetője az elmúlt napok történéseiről, majd hozzátette:

„Amit én összeraktam Magyar Péter publikus nyilatkozataiból, hogy az egyik családi balhé úgy kezdődik, hogy Gulyás Gergelynél vannak egy családi vacsorán. Tehát, ha valaki a saját legjobb barátját és feleségét lehallgatja, vagy róluk az engedélyük nélkül hangfelvételt készít bármilyen okból, az azt jelenti, hogy ez az ember a saját barátaihoz, a saját feleségéhez nem lojális. Akkor miért feltételeznénk róla, hogy a választópolgárokhoz lojális lesz?– teszi fel a kérdést Schiffer.

Hangsúlyozta: ez vörös vonal!

„Sok mindent meg lehet tenni a politikában, de az, hogy valaki a hozzá legközelebb álló emberekről hangfelvételt készít, az olyan lojalitásproblémát vet fel, amelynek ki kéne hogy nyissa az emberek szemét” – tette hozzá.

Forrás: Magyar Nemzet

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább