Sport

Sallai a sérüléséről: remélem, nem túl súlyos

Sallai Roland, az SC Freiburg magyar válogatott labdarúgója reméli, hogy “nem túl súlyos” a sérülése, amelyet a Topolya elleni, csütörtöki Európa-liga-mérkőzésen szenvedett el.

A támadó kezdőként lépett pályára a vendégeknél, de csak bő húsz percet játszott, mert egy jobbról érkező szabadrúgásnál a hosszú oldalon fejelt kapu mellé, majd ő maga túlfutott az alapvonalon és a combját fájlalta, azután pedig le is kellett cserélni.

Elindultam sprintben és éreztem, hogy beszúrt az egyik lépésnél. Remélem, nem túl súlyos, de csak holnap lesz pontos diagnózis

-nyilatkozott az M1 aktuális csatornának.

Az első félidőben 1-0-s hátrányba kerülő Freiburg fordításáról Sallai úgy vélekedett, hogy a második félidőben bátrabban játszott a csapata, labdabiztosabbak voltak a játékostársai és gólra törően fociztak. Ebben a szakaszban minőségben felülmúlták a Topolyát, ezért tudtak gólokat szerezni és helyzeteket kialakítani. Hozzátette, a céljuk ugyanaz, mint az előző idényben: tovább szeretnének jutni.

Forrás/fotó: MTI

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább