Belföld Kiemelt

Saját lányával fajtalankodott a pedofil, a rendőrség keresi

A másik két gyermeke a szomszédos ágyon feküdt…

Ép ésszel felfoghatatlan szörnyűséget művelt egy sárkeresztúri férfi a saját kislányával – írja a BorsOnline.

REMENÁR FERENC A MINDÖSSZE HÉTÉVES VALENTINÁVAL ÉPPEN A KISLÁNY NÉVNAPJÁN, FEBRUÁR 14-ÉN FAJTALANKODOTT, MIKÖZBEN A MÁSIK KÉT GYERMEKE A SZOMSZÉDOS ÁGYON FEKÜDT.

A családanya a boltból hazaérve buktatta le a perverz férfit, aki elmenekült, s azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene, már a keresett bűnözők TOP50-es listájára is felkerült. A Bors az otthonában kereste fel a családot.

Remenár Ferenc (facebook oldala itt és itt) és R. Anita 8 éve ismerkedtek meg az interneten, három közös gyermekük született. Valentina 7, Ferenc 6, Kristóf pedig 4 éves.

– Este fél 7-kor mentem el otthonról múlt vasárnap, a párom pedig egyedül maradt otthon a gyerekekkel. Fél órával később értem haza, de a bejárati ajtót már zárva találtam. Amikor az ablakot eltakaró fapalettát félrehajtottam, megláttam, hogy Feri a kislányunkkal fajtalankodott. Bedörömböltem, erre ő azonnal felpattant és kinyitotta az ajtót – emlékezett vissza a Borsnak a borzalmas pillanatokra Anita.

Mint elmondta, a kislányát azelőtt fürdette le, mielőtt elindult a boltba, s amikor az ablakon benézett, csak egy fehérnemű és egy póló volt Valentinán. A párja nadrágja azonban teljesen le volt tolva, egyértelműen meg akarta erőszakolni a kislányt. Ferenc előtte – Valentin nap alkalmából – még rózsát is vitt a párjának, a lányának pedig egy szívecskét hozott.

Amikor Anita a házba érve számon kérte a férfit, Ferenc kínos magyarázkodásba kezdett. Azt hangoztatta, hogy ő nem csinált semmit, csupán a lány „kérdezősködött”. Válaszul Anita a szemébe mondta, hogy mindent látott és azonnal hívja a rendőrséget. Erre a 45 éves férfi felpattant egy biciklire és nyoma veszett.

– Ha valóban nem csinált semmit, nem szökött volna el a rendőrök elől. Egyébként azt hihette, hogy csak később fogok haza érni, mert ilyenkor be szoktam ugrani a szüleimhez, de ezúttal rossz érzésem támadt és siettem.

MEGDÖBBENTŐ, ŐT AZ SEM ZAVARTA, HOGY A FIÚK A SZOMSZÉD ÁGYON TARTÓZKODTAK. AZÓTA KIDERÜLT, HOGY ŐKET IS MEGFENYEGETTE. A KISLÁNYUNKNAK PEDIG AZT MONDTA, HOGY LEVÁGJA A FEJÉT HA BESZÉLNE A TÖRTÉNTEKRŐL – mondta a Borsnak Anita.

Azóta a rendőrök – a legkisebb gyermek kivételével – kihallgatták a testvéreket, akik részletesen beszámoltak a borzalmakról. A nyomozók hajtóvadászatot indítottak, mindent megtesznek, hogy előkerítsék a férfit.

A történtek óta a két fiú jár óvodába, de Valentinát még nem engedte iskolába az édesanyja. Ő sokkot kapott, nem igazán kommunikál senkivel. Korábban életvidám volt, de most magába zárkózott. Egyelőre nem derült ki, hogy korábban is előfordult-e hasonló.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább