Külföld

Romatelepre támadtak a fegyveres marokkóiak az elgázolt társuk miatt (videók)

Egy ember torkát átvágták…

Ahogy arról elsőként beszámoltunk, a Marokkó – Franciaország világbajnoki elődöntő után marokkói migránsok randalíroztak Montpellierben és több francia városban. Többek között megtámadtak egy autót, le akarták tépni a járművön található francia zászlót, mire a sofőr közéjük hajtott és átment egy  14 éves marokkóin aki meghalt. Erről videó ide kattintva látható.

A marokkóiak kiderítették, hogy a Mosson kerületben lévő romatelepen kell keresniük a halálos balesetet okozó jármű utasait.  Így egy többszáz fős csoport el is indult a felkutatására, kalasnyikov fegyverekkel mentek be a romatelepre.

Ott több lakás és autót felgyújtottak, egy embernek elvágták a torkát. Egy videó szerint egy embert elraboltak, jelenleg azt még nem találják. A cigányok az első ijedtség után fegyverkezni kezdtek és az újabb támadásra készülnek, mint mondják, most meg fogják védeni magukat, de nem akarnak háborút.

Valamikor ezt a környéket Franciaországnak hívták…

vadhajtasok , vadhajtások , magyar jelen , magyarjelen , 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább