Belföld Kiemelt

Romák akartak megerőszakolni egy tinilányt, a kidobók összeverték őket (videó)

Nyíregyháza…

Péntek este komoly verekedés volt a nyíregyházi Mamma Mia diszkó előtt. A videó felvételeken az látszik, hogy többen a diszkó kidobóival verekednek, majd végül alulmaradnak.

Roma jogvédők szerint oknélküli túlkapás történt, rasszista kidobók támadtak kulturáltan szórakozó romákra.

Interneten terjedő információk szerint, három (valószínűleg drogos) roma fiatal a wc-ben meg akart erőszakolni egy 16 éves fiatal lányt, akinek drogot adtak előtte. Ezek után a kidobók kitették a három fiatal romát, akik ellenálltak.

Egy másik hír szerint két hete kitiltott fiatalok tértek vissza, akik nem lettek beengedve, ezért az egyik boxerrel megütötte az egyik kidobót (aki fél szemére megvakult) és ebből lett a verekedés.

A verekedés során többen is megsérültek, a rendőrség három embert (kidobókat) előállított.

Hogy mi is történt valójába, egyszer talán kiderül, de a helyi fiatalok azt mondják, ismerik a roma fiatalok szórakozási kultúráját, és a kidobóknak adnak igazat.  Sajnos a törvény azonban a kidobók ellen szól és ezt a „jogvédők” ki is használják.

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább