Belföld Kiemelt

Rokkantkocsit is loptak Jászladányban

Visznek ezek mindent, asztalt, kerékpárt, kerti szerszámokat…

Egy jászladányi lakatlan családi házba ismeretlen személy bement 2021. január 13-án 13 óra és január 15-én 15 óra között, és onnan eltulajdonított egy asztalt, szekrényt és két beltéri egységet. A helyi rendőrök adatgyűjtés során azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket előállítottak a Jászladányi Rendőrőrsre. A nyomozók három férfit hallgattak ki gyanúsítottként. A megalapozott gyanú szerint a 24, 26 és 27 éves jogsértők 2021. január 14-én 20 óra és január 15-én 14 óra 30 perc között a lakatlan ingatlan szomszédságában lévő ház melléképületébe is bementek, és onnan elvittek egy elektromos rokkantkocsit, kerékpárt, akkumulátortöltőt, taligát, tüzelőt és kerti szerszámokat. A rendőrök az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták, lefoglalták, majd a sértettek részére visszaadták.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a három férfi ellen. (police.hu)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább