Belföld

Rétvári Bence: Egyre dagad a momentumos Cseh Katalinhoz köthető cégeknek a botránya

Rétvári Bence: Egyre dagad a momentumos Cseh Katalinhoz köthető cégeknek a botránya.

Alapos lehet a gyanú arra, hogy visszaélésekre került sor, hiszen már házkutatást is tartott a rendőrség a helyszínen. Eközben a felháborodás is egyre nagyobb a váci vállalkozások körében, hiszen ők álmodni se mertek ekkora támogatásokról, amit egy olyan cég kapott, amelyik egyik pillanatban Budapestre, a másik pillanatban Vácra, a harmadik pillanatban pedig Nógrád megyébe jegyzi be magát. Ez a cég csillagászati összegeket vitt el a váci cégek elől. -hívta fel rá a figyelmet Rétvári Bence.

A Bánk bánban Biberach mondja azt, hogy „ott a haza, hol a haszon”. A Cseh Katalinhoz köthető cégeknek úgy látszik, hogy ott a székhely, ahol az EU-s pályázat.

A váci cégek nevében azt követeljük, hogy amit ezek a cégek trükkök százaival elvittek az igazi váci cégek elől, azt a támogatást adják vissza a váciaknak! -hangsúlyozta Rétvári Bence.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább