Külföld

Részegen ellopott egy rendőrautót, majd kiment vele egy vészhelyzethez

Részegen ellopott egy rendőrautót, majd kiment vele egy vészhelyzethez

Egy férfi részegen betört egy rendőrőrsre, ellopott egy járőrautót, amivel kiment egy címre, ahonnan háztartáson belüli erőszakról érkezett bejelentés. Később, amikor a valódi rendőrök érte mentek, kést rántott.

Összetört egy rendőrautót, majd késsel támadt a helyszínre érkező rendőrökre egy 33 éves férfi, június 20-án hajnalban a coloradói Park megyében – írja a helyi sajtóra hivatkozva a Daily Star című brit bulvárlap.

Jeremiah James Taylor istenesen berúgott, majd hajhali fél négykor betört egy rendőrőrsre. Miután ott elunta magát, elkötött egy rendőrautót, és furikázni kezdett. Mivel rendőrnek képzelte magát, amikor a rádión egy háztartáson belüli erőszakhoz kértek segítséget, rögtön elindult a helyszín felé.

Amikor a megadott címen valódi rendőrökkel találkozott, a láthatóan csontrészeg férfi rendőrként mutatkozott be, és megkérdezte: „hol van az öreg fószer, aki le akar lőni valakit”.

Amikor a rendőrök le akarták tartóztatni, Taylor visszaült az elkötött rendőrautóba és elmenekült. Két órán át üldözték, mire a férfi egy erdős részen lehajtott az útról és egy fának csapódott. Az autóból kiszállva elővett egy kést, és ellenállt a letartóztatásnak, a rendőrök ezért egy sokkolóval terítették le.

Az incidens során egy lövés is eldördült, de beszámolókból nem derül ki, eltalálta-e Taylort. Ami biztos, hogy a férfi megsebezte magát a késével, ezért kórházba szállították. Taylort többek között betöréssel, autólopással, ittas vezetéssel és gondatlan veszélyeztetéssel vádolték meg, de felelnie kell majd azért is, amiért rendőrnek adta ki magát és amiért ellenállt a letartóztatásnak.

Forrás: 24.hu,

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább