Belföld

Rekordgyorsasággal gyűjtötte össze a Fidesz az ajánlóíveket Miskolcon

A nyári hőség ellenére kevesebb, mint 2 óra elegendő volt ahhoz, hogy hivatalosan is ringbe szálljon a Fidesz és a KDNP önkormányzati képviselőjelöltje a szeptember 25-én esedékes miskolci időközi választásokon – mindezt Barta Gábor, a kormánypártok jelöltje jelentett be közösségi oldalán.

Rekordidő alatt sikerült összeszednem az induláshoz szükséges ajánlásokat, ezekben a pillanatokban adtam le az ajánlóíveket! Ezúton is köszönöm mindenkinek a támogatást és a biztatást! Megválasztásom esetén igyekszem valódi, a körzetben élők számára is érzékelhető változásokat, fejlesztéseket hozni a választókerületbe, mint tettem azt 2014 és 2019 között

– jelentette be Barta Gábor a Facebookon.

KORÁBBAN A DK HELYI EMBERE NYERT

Az akció sikere azért is értékes, mert ezt az önkormányzati körzetet a Gyurcsány-féle DK helyi embere nyerte korábban – ezt már Hollósy András, a Fidesz-KDNP miskolci frakciószóvivője nyilatkozta.  Az elmúlt 3 év alatt pedig látják és érzik a miskolciak, hogy a baloldali városvezetés alatt tönkreverték a tömegközlekedést, romlik a közbiztonság, leépült a kultúra, megszűntek a fesztiválok és építő munka helyett Dubajban költik el a miskolciak pénzét. A mai aláírásgyűjtés gyorsasága is mutatja, hogy Miskolcon nem kérnek még egyszer a baloldal ámokfutásából – tette hozzá Hollósy András.

Miskolcon azért lesz időközi önkormányzati választás, mert a terület korábbi képviselője, Hegedűs Andrea a Demokratikus Koalíció színeiben szerzett listás parlamenti mandátumot, így le kellett mondania városi képviselői státuszáról.

Forrás, fotó: Facebook 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább