Belföld

Régi balos levitézlett figurákkal akar rendszert váltani Magyar Peti

A baloldal új messiásának szombaton meghirdetett egyesületét már jóval a kegyelmi botrányt megelőzően bejegyezték, méghozzá a kormánybuktatás céljával – írja a Magyar Nemzet a Tűzfalcsoport információi alapján. A tüntetésen Magyar Péter bejelentette, átvette az alapítóktól a Legyél a változás! Egyesületet. A szervezetet tavaly júliusban jegyezte be a bíróság.

Az egyesület, melyet átvett az új “ideológiamentes nemzeti konzervatív polgári” Magyar, saját politikáját így írja le: „Pártpolitikától függetlenül azért küzdünk, hogy az emberek egy tudatos, cselekvő társadalmat alkotva egy szabadabb és nyitottabb országban éljenek.”

Pártoktól függetlenek, hiszen bármikor kreálnak maguknak újat, de a szélsőliberális-globalista gondolatok nagyon is tetten érhető már ebben az egy mondatban is.

Az egyesület elnöke Tarr Zoltán József, aki korábban a református egyház zsinati tanácsosa volt. A Kossuth téren ő maga is mondott beszédet, főleg a kormányt és Balog Zoltán református püspököt bírálta. Utóbbival egyébként nem volt egyedül, a kegyelmi botrány kirobbanása után a legtöbb református vezető is bírálta.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy Tarr Zoltánt a református egyházban sikkasztás vádjával illették 2013-ban, 2015-ben pedig távozott.

Szélsőliberálisok és élelmes vállalkozók:

A Tűzfalcsoport azt is megnézte, hová jegyezték be a Legyél a Változás egyesületet, és kiné az ingatlan. A II. kerületi Kelemen László utcai lakás a Benedict 2002 Befektetési és Szolgáltató Kft.-é. A cég egy vállalkozó házaspár, B. Barnabás és B. S. Csilla tulajdona. Ezek a nevek elsőre nem mondanak sokat, de ha jobban utánanézünk, B. Barnabás érintett a Dadu Art Kft.-ben is. Ennek az előadó-művészettel foglalkozó cégnek

a tulajdonosa pedig Duda Éva koreográfus, Molnár Áron NoÁR házastársa

– jegyezte meg a blog.

És nem meglepő a baloldal új reménységének Magyar Péternek honlapján ott találjuk NoÁr és a globalisták által pénzelt Tanítanék Mozgalom közös jelképét, valamint egy pillanatképet egy demonstrációról, mely kezdetben a tanárok jogos elégedetlenségének hangot adó tüntetéssorozatnak indult, ám a balliberális-globalista oldal rátelepedésével egy olyan ideológiai színezetet kapott, mely minden normális magyar ember számára vállalhatatlanná vált– ezzel egyébként pont a Fidesz kezére játszottak.

A Tanítanék mögött álló Humán Platform Egyesületet csak 2022-ben 54,5 millió forintnyi külföldi pénzből támogatta a Democracy and Pluralism nevű szervezet, amely a Gulyás Márton-féle Partizán alapítványát is tízmilliókkal segítette.

Jó kérdés, hogy ilyenkor mégis mit csinál a “Szuverenitásvédelmi Hatóság”? A kormány még addig se jutott el, hogy listát készítsen a külföldről finanszírozott felforgatószervezetekről, vagy nyilvántartsa őket, mint nemzetbiztonsági kockázat, „ne adj isten” be is tiltsa őket.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább