Belföld

Puzsér: Nem jó ajánlólevél, hogy Magyar Péter mindenre ekkora önérzettel reagál

Puzsér ugyanakkor érti, hogy mi a problémája Magyar Péternek a köztévés vitával.

Puzsér Róbert, Horváth Oszkár és Nagy Gergő a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában gorcső alá vették a Partizán EP-listavezetői vitáját, amire Magyar Péter és Deutsch Tamás sem ment el. Puzsér szerint a Partizán rendezvénye egy ellenzéki dzsembori és Magyarnak a Fidesszel van dolga, ezért megérti, hogy nem ment el.

A közmédia vitájával meg az a probléma, hogy fűt-fát meghívtak, még azokat is, akiknek nincs érdemi esélyük, hogy átlépjék az 5 százalékos küszöböt. Bár ott lesz mindenki, Magyar Péter ugyanannyi időt kap, mint Vona Gábor, vagy a Kétfarkú Kutyák listavezetője” – magyarázta a ripacs.

Horváth Oszkár műsorvezető azonban ezt demokratikusnak tartja, szerinte 11×8 perc értelmezhető adásidő. Hozzátette, hogy demokratikus az is, hogy az indulók az indulás pillanatában egyforma esélyt kapnak. Ő azzal például nem értene egyet, hogy a parlamenti pártok kapjanak többet, a most parlamentbe bejutni igyekvő pártok pedig ne. Nagy Gergő hozzátette, hogy 8 perc nagyjából annyi, mint amennyi az ATV reggeli műsoraiban jut a meghívott vendégeknek.

Puzsér ugyanakkor érti, hogy mi a problémája Magyar Péternek a köztévés vitával, „de nem jó üzenet az, hogy nem nagyon tudja, hol húzódnak az én-határai”. A vidéki városokban tartott rendezvényein sokan megjelennek, de nem tanácsolná neki, hogy mindenre ekkora önérzettel reagáljon, mert ez nem jó ajánlólevél annak, aki egy ország vezetésére jelentkezik be”.

(Mandiner)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább