Külföld

Putyin: Válaszolni fogunk a fenyegetésekre

„Oroszországnak van mivel válaszolnia azoknak, akik fenyegetik” – mondta Vlagyimir Putyin a sztálingrádi csata 80. évfordulója alkalmából.

Az eseményen hozzátette az államfő:

“Mi, ahogyan az már nem egyszer megtörtént történelmünk során, a döntő csatában összefogtunk és győztünk. A sztálingrádi csata méltán vonult be a történelembe, mint a nagy honvédő háború egyik alapvető fordulópontja”.

Az államfő megjegyezte, hogy a nácizmus jelenlegi formájában veszélyt jelent az országra. Megjegyezte, hogy Oroszországnak vissza kell vernie a kollektív Nyugat agresszióját.

Putyin hangsúlyozta, hogy Moszkvát most ismét német Leopard harckocsik fenyegetik, és azt is tervezik, hogy Ukrajna területén a Bandera aktivistáinak kezeivel harcolnak ellene.

“De van mivel válaszolnunk, és ez nem ér véget a páncélozott járművek használatával. Ezt mindenkinek meg kell értenie” – mondta.

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább