Külföld

Putyin: idén 32 terrortámadást akadályoztak meg Oroszországban

Az orosz biztonsági szolgálatoknak sikerült elérniük a terrorfenyegetettség csökkenését mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki megjegyezte, hogy idén 11 hónap alatt 32 terrortámadást akadályoztak meg – írja a TASzSz hírügynökség.

 

“Az elmúlt években jelentős előrelépés és pozitív dinamika tapasztalható ezen a kihívásokkal teli, rendkívül felelősségteljes területen [a terrorizmus elleni küzdelemben]. A terrorfenyegetettség drámai mértékben csökkent” – mondta az orosz államfő a biztonsági ügynökségek dolgozóinak napja alkalmából tett videonyilatkozatában.

 

Putyin szerint “az elmúlt tizenegy évben több mint 200 terrortámadást sikerült meghiúsítani, a terrorista bűncselekmények száma drámaian csökkent ebben az időszakban”.

 

“Idén 11 hónap alatt 61 bűncselekményt, köztük 32 terrortámadást sikerült megakadályozni az önök hatékonyságának és koordinációjának köszönhetően. Ez jó eredmény, de még mindig sok a tennivaló” – mondta az orosz elnök a biztonsági szervek munkatársainak.

(Oroszhírek)

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább