Külföld

Putyin a Biztonsági Tanács tagjaival tárgyalt a különleges katonai műveletetről

Dmitrij Peszkov a Kreml szóvivője közölte: Putyin a Biztonsági Tanács állandó tagjaival tárgyalt az ukrajnai különleges művelet menetéről.

„Az államfő tájékoztatást adott a közelmúltban folytatott nemzetközi telefonos kommunikációjáról. Emellett megvitatták a társadalmi és gazdasági napirend aktuális, sürgető kérdéseit is” – mondta a szóvivő.

Véleménycserét folytattak a különleges katonai művelet előrehaladásáról.

Szergej Sojgu védelmi miniszter tájékoztatta a jelenlévőket arról, hogy a hét elején meglátogatja a művelet főhadiszállását.

Peszkov szerint a találkozón részt vett Valentyina Matvijenko, a Föderációs Tanács elnöke, Vjacseszlav Vologyin, az Állami Duma elnöke, Dmitrij Medvegyev a Biztonsági Tanács elnökhelyettese, Anton Vaino, a Kreml adminisztrációjának vezetője, Nyikolaj Patrusev, a Biztonsági Tanács titkára, Vlagyimir Kolokolcev belügyminiszter, Szergej Lavrov külügyminiszter, Szergej Sojgu védelmi miniszter, Alekszandr Bortnyikov, a Szövetségi Biztonsági Szolgálat igazgatója, Szergej Nariskin, a Külföldi Hírszerző Szolgálat igazgatója, Szergej Ivanov, az elnök környezetvédelmi, ökológiai és közlekedési különmegbízottja.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább