Sport

Puskás Peti: Fájó a hír, amit a szurkolóink egy része visz rólunk a világban

A vb-selejtezőről elmélkedett az énekes, aki a helyszínen tekintette meg a magyar-angolt.

Mint ismeretes, az angol labdarúgó-válogatott négy góllal győzött a Puskás Aránában a magyar csapat ellen – írja a 24.hu. A hazai szurkolók nagyobb része már a meccs előtt fújolással fogadta az angol csapatot, miután azok a Black Lives Matter mozgalom jegyében letérdeltek a kezdő sípszó előtt. Ezután az első gólt szerző Raheem Sterlinget és a vele ünneplő társait poharakkal dobálták meg, egyes tudósítások szerint pedig több alkalommal rasszista rigmusokat skandáltak. A világsajtó, de főként az angol lapok rendkívül kritikus hangot ütöttek meg a látottakkal kapcsolatban.

Puskás-Dallos Peti (ő valami celeb-féleség)a helyszínen tekintette meg a meccset feleségével, az erről szóló Instagram-posztot már a „say no to racism” hashtaggel látta el, valamint a meccs után így fogalmazott:

Nem a 0:4 a fájó, hanem a hír, amit visz rólunk a világban a szurkolóink bizonyos része.”
Mindezeket azzal a fotóval illusztrálta, mikor Raheem Sterling kiszaladt az oldalvonal melletti kamerához, hogy mezét felhúzva megemlékezzen koronavírusban elhunyt barátjáról. Egyes magyar szurkolók sem ezt, sem a gólját nem nézték jó szemmel, így az angol játékost tovább dobálták, írja a portál.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább