Belföld

Perintfalvi: Rogán oszlassa fel a Megafont!

Elszabadult a baloldali megmondóember.

Szakács István korábban meglehetősen durván beszólt Karsai Dánielnek a TikTok-oldalán. Azt javasolta a halálos betegséggel küzdő jogásznak, hogy vegyen be két doboz Xanaxot. Később Facebook-oldalán azt írta:

„Még egyszer Bocsánatot szeretnék kérni Karsai Dánieltől, családjától és minden olyan embertől akiben minősíthetetlen kijelentésem megbotránkozást keltett!”

Ezután bejelentette, hogy visszavonul a közélet kommentálásától.

Az ügy kapcsán Perintfalvi Rita is megszólalt, szerinte „Szakács visszavonulása nem elég, az egész Megafon felszámolását kell követelnünk. És egyúttal a magyar közbeszéd megtisztulását az ilyen fajta mocsoktól”.

Ez a mondat nem csupán egy haldokló ember méltóságának a sárba tiprása, de egyúttal az Isten nevének megszentségtelenítése is”

– vélekedett Perintfalvi. Azzal folytatta:

Addig nincs és nem is lehet bocsánat az ilyen aljasságra, amíg nincsen jóvátétel! Szakács, te mivel teszed ezt jóvá?”

Perintfalvi ezután posztjában azt követelte: Rogán Antal számolja fel a Megafont, mert „ők egy rákos daganat a nemzet testében. Ami olyan szinten elburjánzott már, hogy így is kétséges, hogy megöli-e az egész szervezetet. De ha ezek után sem történik semmi, akkor megkezdődhet az élve rothadás, mert ebből gyógyulás és egészség a nemzet számára soha nem lesz!”

(Mandiner)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább