Belföld

Pécs: afrikai támadt ártatlan járókelőkre (videó)

Nem az első eset volt, és a rendőrségnek hála, nem is az utolsó…

A Facebookon megjelent videók és bejegyzések szerint egy afrikai minden előzmény nélkül megtámadott egy helyi lakost. A helyi férfi a dohányboltba ment cigiért, amikor -ahogy az a videón is látható – a magas, közel két méteres afrikai minden előzmény nélkül megtámadja őt. A helyi férfi szerencsére sikeresen védekezett.

A támadásról beszámoló szerint a dohányboltos eset előtt egy órával egy nőt akart kirángatni a kocsijából az afrikai, akit ugyan a rendőrség elfogott, de pár óra múlva már újra szabad volt, és így folytathatja a magyar emberek elleni erőszakot. (Bezzeg ha fociszurkoló lenne…)

A közösségi oldalakon megjelent hírek szerint afrikai férfi kameruni, aki a siklósi focicsapatban játszik, és pszichiátriai kezelés alatt is áll, több alkalommal kötött bele ártatlan járókelőkbe Pécsen, ezért jogos a helyiek félelme, hogy tragédia is lehet, ha mondjuk kés lesz az afrikai kezébe legközelebb és azzal támad.

 

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább