Külföld

Pánszexuális színésznő a Disney legújabb sztárja

Pánszexuális színésznő a Disney legújabb sztárja

Újabb Hollywoodi színésznő csatlakozott a coming out hullámhoz. Mae Whitman büszkén és boldogan jelentette be, hogy pánszexuális, vagyis vonzódik mindenkihez, attól függetlenül, hogy nőről, férfiről, vagy transzneműről van szó.

Mae Whitman az Avatár – Aang legendája című animációs sorozatban Katara hangja volt a Nickelodeonon, de játszott még Az ítélet: család, a Vásott szülők, illetve a Cseles csajok című NBC sorozatban is.

A színésznő nagy lelkesedéssel dicsérte a Disney – A bagolyház című sorozatát is, amely teret enged az LMBTQ propagandának, hiszen az animációs mese főszereplője biszexuális.

Büszke vagyok arra, hogy részese lehetek egy olyan shownak, mint a Bagolyház”

– írta Whitman, majd hozzátette: Mivel pánszexuális vagyok, szeretném, ha felnőtt koromban is olyan hihetetlen karakterek lennének az életemben, mint Amity és Luz.”

A queer képviselet nagyon fontos – csak így tovább világ!”

– tette hozzá a Twitteren.

 

Következő tweetjében a színésznő egy linket is megosztott a pánszexualitásról azok számára, akik nem ismerik a kifejezés pontos jelentését.

 

 

De Hollywoodban nemcsak a pánszexualitás örvend nagy népszerűségnek, a másik legnépszerűbb trend az, hogy

nem binárisnak, vagyis nem nélkülinek definiálja magukat egyes hírességek.

Demi Lovato tavaly jelentette be az Instagramon, hogy mostantól nem binárisnak definiálja magát.

Forrás: 888.hu

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább