Belföld

Pankotai Lili: Nem gondoltam volna, hogy Magyar Péter ennyire tehetséges, és van benne ekkora erő és tartás

A pedagógustüntetéseken aktív szerepet vállaló Pankotai Lili is elmondta a véleményét Varga Judit exférjéről. Szerinte ő egészen más, mint az eddigi politikai szereplők voltak.

A Reggeli keddi adásában a Magyar Péter-jelenségről kérdezték a műsorvezetők Nagy Ervint, Lengyel Tamást, Renner Erikát és Pankotai Lilit.

Az elmúlt időszakban a pedagógustüntetéseken aktív szerepet Pankotai Lili azt mondta Varga Judit exférjéről, hogy ő egészen más, mint az eddigi politikai szereplők voltak. Lili szerint az ellenzék mindig is nagyon kiszámítható volt, és mindig lehetett tudni, hogy futnak a narratíva után.

Pankotai szerint a kormánynak nincs tapasztalata abban, hogy milyen védekező pozícióban lenni, és most ők futnak a narratíva után.

„Nem gondoltam volna, hogy ennyire tehetséges, és van benne ekkora erő és tartás. Én megtapasztaltam, hogy milyen az, amikor sokan támadják az embert, ehhez sok erőt kívánok neki”

– mondta a diáklány a műsorban.

„Gyurcsány és Orbán Viktor az én generációm szemében egy és ugyanaz. Újabb rendszerváltás nyomja a vállunkat” – tette hozzá Pankotai.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább