Sport

Pakisztáni tömegbunyó az angliai krikettmeccsen (videó)

Délkelet-angliai multikulti…

Hatalmas balhé tört ki egy jótékonysági krikett meccsen az angliai Maidstone-ban, miután valakik- az biztos, hogy nem angolok voltak- rátámadtak a pályán lévő játékosokra.

Az esetről készült felvételen jól látható, ahogy a bajkeverők először a pálya szélén provokálják a játékosokat, majd egyikük félmeztelenül be is szaladt közéjük kezében egy baseball ütőt lóbálva.

A pálya hamar küzdőtérré változott, repkedtek a jobbos és balos egyenesek, majd a krikettütő is előkerült, mellyel szintén kapott egy-két ütést néhány játékos. Egész jó pakisztáni tömegverekedés lett Délkelet-Angliában.

Shehzad Akram a rendezvény egyik szervezője elmondta, ő maga sem tudja milyen indokkal támadták meg a meccset, de mindenképp feljelentést tesznek az elkövetők ellen.

Amit tettek az teljességgel elfogadhatatlan, több játékos is súlyosan megsérült a verekedésben, ráadásul az utolsó pillanatban tönkretettek egy egész jótékonysági rendezvényt (pakisztáni gyógykezelésekre gyűjtöttek) — mondta, majd hozzátette, hogy megjegyezték a gengszterek arcát és soha többet nem engedik őket a pálya közelébe.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább