Belföld

Ott a pont! Rétvári Bence a liberális képmutatásról

Amikor a pénz felülírja a liberális elveket…

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára Rétvári Bence facebookon megosztott gondolati után csak annyit tudunk hozzátenni, hogy “Bence, ott a pont”.

A liberális álszentség ilyen, sírnak az emberi jogokért, kivéve persze ha a pénz megjelenik. Akkor kuss van. A megosztott képen a német Bayern München csapatkapitánya van, szivárványos karszalaggal. Amely még véletlenül sem takarja el a qatar-i légitársaság logóját. És így válik képmutatássá az egész, hiszen a meleg jogok szimbóluma (szivárvány) felett annak az országnak a neve látahó (Qatar) ahol börtön jár homoszexualitásért.

Egyébként pár hete a német-magyar meccs kapcsán, különböző fórumokon a normális német szurkolók is felvetették ezt a képmutatást, hiszen az ellenünk szivárványozó német válogatott minden télen Qatar-ba jár edzőtáborozni.

Rétvári Bence: Tipikus liberális álszentség: felhúzzák a szivárványos karszalagot, miközben kínosan ügyelnek arra, hogy a milliárdos szponzor logóját még véletlenül se takarják ki. Annak a szponzornak, amelynek hazájában a homoszexualitás bűncselekménynek számít, és 5 évig terjedő börtönbüntetés jár érte. De az ő pénzük jól, jön, ezért ott nincsenek emberi jogi aggályaik.

Jól látszik, hogy a liberális képmutatás már nem ismer határokat

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább