Belföld Kiemelt

Osváth Zsolt ellenzéki influenszer egybekelt párjával, Patrikkal

Osváth Zsolt több mint nyolc év után egybekelt párjával, Patrikkal. A házassággal azonos jogokkal rendelkező, bejegyzett élettársak lettek. Azonban gyermeket nem fogadhatnak örökbe, amit nagyon szeretne a pár.
„Írhatnám, hogy igazak a pletykák, a hírek. De nincsenek ilyen hírek vagy pletykák, hiszen közel száz ember hetek óta őrzi a titkunkat. De ennek vége: egybekeltünk!” – kezdte Instagram-bejegyzését Osváth Zsolt, amelyben lerántotta a leplet titkukról.

Bár már bejegyzett élettársi kapcsolatban vannak, egyvalamit nem tehetnek, mégpedig nem fogadhatnak örökbe, ami zavarja Osváth Zsoltot, de mindenkit megnyugtatott:

Senki ne aggódjon, arra az útra is rálépünk hamarosan. Meglehet, sokan gondolják, a papír nem számít. Valóban nem. De a szeretteid körében, a szerelmünket ünnepelve esküt tenni, életünk eddigi legcsodálatosabb napja volt. És ez számít. Patrik a férjem és én az övé. Nincs feleség, nincs menyasszony. Férfiak vagyunk, továbbra is– írta. Az esküvőről több képet is megosztott a közösségi médiában a youtuber, műsorvezető, amiből látszik, hogy semmiben sem különbözött a ceremónia egy esküvőtől, sőt még légtáncprodukció is volt.

De ki is ez az Osváth?

Sokféle drogot, és sokféle dolgot kipróbált. Volt valóságshow-szereplő, transzvesztita „előadőművész”, vlogger, étterem-és webshoptulajdonos. Állítása szerint homoszexualitása miatt bocsájtották el az intézetből, ahol kamaszéveit töltötte. VV Zsolti végül szép lassan a baloldal egyik legismertebb influenszerévé, az ellenzéki összefogás nem hivatalos „PR-ügynökévé” nőtte ki magát.

2016-ban – a Való Világ nyolcadik sorozatában (ValóVilág8) szerepelt. „Sokaknak lehetek ismerős, de leginkább a hangom, ugyanis Melanie-ként ismerhettetek meg eddig. Transzvesztita előadóművész voltam, a budapesti éjszakában dolgoztam” – kezdte Osváth a „valóságshow”-hoz készült bemutatkozó-filmjében.

A népszerűséget felhasználva kipróbálta magát műsorvezetőként, Az 1Kanapén című műsora, amelyben különféle ismert, és/vagy hírhedt emberekkel készített interjúkat a beszélgetőpartnerhez passzoló témákról, hamar rendkívül népszerű lett. Az 1Kanapén sorozat első politikus-vendége Vona Gábor volt, aki sietett kijelenteni: „nem volt kapcsolatom férfiakkal”. Az exjobbikos politikust Gyurcsány Ferenc követte. Azóta pedig Karácsony Gergely, Fekete-Győr András, Jakab Péter, Dobrev Klára valamint Márki-Zay Péter is megfordult Osváth Zsolt kanapéján.

Annyira népszerű lett az ellenzéki oldalon, hogy baloldali ellenzéki összefogás pártjai felkérték Osváth Zsoltot, hogy legyen ő a műsorvezető az október 23-ai rendezvényükön. 2021. június végén megnyitotta a Unicorn Bistro nevű éttermét, illetve 2021. augusztusának a végétől cégvezető/tulajdonos a MOTTOD nevű ruházati webshopnál, amelyben a legkülönfélébb szivárványos, LMBTQ-termékeket árulja.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább