Külföld

Magyarországon tervezik a béketárgyalást

Moszkva továbbra is készen áll a tárgyalásokra Kijevvel, és követeléseinek teljesítését inkább politikai és diplomáciai eszközökkel szeretné elérni – mondta Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő, írta a tass.ru.

Az elnök többször is elmondta, hogy számunkra az a legfontosabb, hogy elérjük a céljainkat az ukrán válsággal kapcsolatban – mondta. – És természetesen ezt elsősorban politikai és diplomáciai eszközökkel szeretnénk elérni. Ezért is állunk továbbra is készen a tárgyalásokra.

Peszkov emlékeztetett arra, hogy az ukrán fél volt az, aki megszakította a tárgyalási folyamatot. „Ők maguk is elismerték, hogy ez Nagy-Britannia, a britek utasítására történt 2 jegyezte meg. – Ezért a helyzet teljesen nyilvánvaló”.

A Kreml szóvivője elmondta, hogy a Moszkva és Kijev közötti tárgyalások valamelyik nyugati ország, például Magyarország területén folytatódhatnak.
(Magyarhírlap nyomán)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább