Kiemelt Külföld

Orbán Viktor mond nyitóbeszédet az Amerikai Konzervatív Unió konferenciáján

Orbán Viktor miniszterelnök kedden megbeszélést folytatott Donald Trump korábbi amerikai elnökkel.

A találkozóra a volt elnök New Jersey állambeli bedminsteri birtokán került sor; a megbeszélésen részt vett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke, valamint Susie Wiles, a Save America igazgatója, Brian Jack tanácsadó és Taylor Budowich, a Save America kommunikációs igazgatója.

Kovács Zoltán a médiának nyilatkozva korábban elmondta, egy tízes skálán „a tízet eléri” annak lehetősége, hogy a miniszterelnök amerikai útja alatt megvalósul egy találkozó Orbán Viktor és Donald Trump között – írta az Euronews .

Az egyik nyitóbeszédet a magyar miniszterelnök mondja 

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn utazott az Egyesült Államokba, ahol részt vesz az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciáján, a CPAC-en, és kétoldalú találkozókat is bonyolít.

ORBÁN VIKTORT AZ EGYIK NYITÓBESZÉD MEGTARTÁSÁRA KÉRTÉK FEL A VILÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGBEFOLYÁSOSABB KONZERVATÍV RENDEZVÉNYÉN, AZ AMERIKAI CPAC-EN (CONSERVATIVE POLITICAL ACTION CONFERENCE).

A CPAC 1974-ben alapított konzervatív politikai dzsembori, melyet az Amerikai Konzervatív Unió (ACU) rendez meg; s a közel fél évszázados története során az ACU legnépszerűbb, több tízezer konzervatívot megmozgató eseményévé nőtte ki magát.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább