Belföld Kiemelt

Orbán: Gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány (videó)

olvasási idő:1 perc, 1 másodperc

Állítsuk meg együtt a brüsszeli LMBTQP lobbit…

Brüsszel az elmúlt hetekben egyértelműen megtámadta Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt” – kezdte szerdai rendkívüli bejelentését Orbán Viktor miniszterelnök. A kormányfő emlékeztetett: „a magyar törvények nem engedik a szexuális propagandát az óvodákban, az iskolákban, a televíziókban és a reklámokban”.

Mint fogalmazott: „Brüsszel most az oktatási törvény és a gyermekvédelmi szabályok módosítását követeli.” „Sérelmezi, hogy nálunk nem lehetséges az, ami Nyugat-Európában már állandósult” – tette hozzá.

Népszavazást kezdeményez a kormány öt kérdésben – jelentette be.

Ezek a következők:

Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek a köznevelésben szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermek számára nem átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések?
Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális tartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
Támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?
– jelentette be a népszavazás öt kérdését a miniszterelnök.

Orbán Viktor hozzátette: „Azt kérem Önöktől, hogy közösön mondjunk nemet ezekre a kérésekre, ahogy öt évvel ezelőtt is nemet mondtunk, amikor Brüsszel a bevándorlókat akarta rákényszeríteni Magyarországra.” Mint fogalmazott: „akkor egy népszavazás és a közös népakarat megállította Brüsszelt. Egyszer már sikerült, és együtt újra sikerülni fog” – zárta szavait a kormányfő.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább