Belföld

Orbán Balázs: megpróbálták ellehetetleníteni a nemzeti konzervatívok találkozóját, de nem sikerült

A brüsszeli baloldal, városvezetés és radikális baloldali aktivisták közösen megpróbálták ellehetetleníteni a nemzeti konzervatívok találkozóját -írja közösségi oldalán Orbán Balázs. A miniszterelnök politikai igazgatója szerint éppen ezért olyan nagy a tétje a június 9-i EP választásoknak.

A bejegyzésből kiderült, hogy a nemzeti konzervatívok találkozójának szervezőit fenyegették és zsarolták, mert nem akarják eltűrni a migrációellenes, a nemzeti szuverenitás mellett kiálló, békepárti hangokat. Az akciójuk viszont sikertelennek bizonyult. Orbán Balázs ugyanakkor kiemelte: A konferencia óriási érdeklődés mellett elindult, a szólásszabadság győzni fog. De a tanulság a napnál is világosabb: Brüsszelben tűrhetetlen állapotok vannak, változás kell, és azt csak a nemzeti konzervatív erők szövetsége és választási győzelme tudja elhozni!

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább