Belföld Kiemelt

Orbán: az ellenzéket azért fizetik, hogy a migrációt, gendert és háborút képviselje

A baloldal a legfontosabb kérdésekben, különösen a nemzetközi ügyekben rendre olyan álláspontot képvisel, ami rossz Magyarországnak, a többi között a migráció, a gender vagy a háború és a szankció kérdésében

– mondta a kormányfő a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című pénteki műsorában.

Orbán Viktor kiemelte, hogy ezért kapják a pénzt. Azért képviselik ezeket az álláspontokat, mert fizetik őket – tette hozzá.

„Ennél durvább dolog talán nincs is, mint hogy az ember a saját hazája helyett pénzért a megbízói érdekét képviselje”

– fogalmazott.

Hozzátette: mindezt azért kell látni, mert a jobboldal nem adhatja fel a reményt, hogy fontos kérdésekben teljes nemzeti egységre törekedjen.

A miniszterelnök reményét fejezte ki, hogy kiderül minden részlet az ellenzék többmilliárdos külföldi finanszírozásáról. A forrás behozatalának technikája már ismert: egy Soros Györgyhöz köthető hálózaton keresztül érkezett – mondta, hozzátéve: a tényfeltárás végén nem lehet az ügy mellett elmenni anélkül, hogy védelmi rendszerek épülnének jogszabályok által olyan politikusok ellen, akik pénzzel megvásárolhatók.

A kormányfő az ügy legnagyobb tanulságának azt nevezte, hogy nemcsak dollárbaloldal van, hanem dollármédia is.

Orbán Viktor kijelentette azt is, hogy Nyugat-Európában a média is egyszínű, kilencven százalék feletti arányban globalista és liberális, amit tehát a média negligál, az lényegében nincs. Magyarországon a nyilvánosság sokkal sokszínűbb – tette hozzá -, a magyar olvasó hozzáfér a háború liberális, globalista megközelítéséhez, és a nemzeti alapú, konzervatív megközelítéséhez is.

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább