Belföld

Ónodi Adél transzaktivista: Orbánnak nincs elég intelligenciája

Ónodi Adél: Orbán Viktor zavarodott és nincs elég intelligenciája

A színésznő, transzaktivista azt mondta, ha a miniszterelnök nem érti, miről van szó, akkor inkább ne szólaljon meg.

 

Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth Rádióban a nemváltásról azt mondta: van, hogy az ember nem jön be mindenkinek, vannak csalódások, viszont szerinte az nem válasz, hogy arra buzdítjuk őket, változtassanak nemet, hanem az, hogy azzal a fizikai adottsággal próbáljanak együtt élni, amivel rendelkeznek, és találják meg így a helyüket a felnőttvilágban.

Ónodi Adél, az egyik legismertebb magyar – bár nem Magyarországon élő – színésznő, transzaktivista a 168-nak azt mondta: míg a miniszterelnök nem pszichológus, addig maradjon meg a kormányzásnál, és ha nem érti, miről van szó, akkor inkább ne szólaljon meg.

„Igenis az a fontos, hogy az adott csoport mit gondol erről, nem az, hogy egy cisz fehér hetero ember, mit gondol róla. Az, hogy valaki transznemű nő, vagy transznemű férfi, valószínűleg a miniszterelnök úr nem is venné észre, hogy ha nem mondaná ezt el neki” – mondta Ónodi Adél. A külföldön élő transznemű nő úgy véli, „mindaddig, amíg vannak olyan cisz nők és férfiak, akik implantátumokkal teszik szebbé a testüket, addig mi nem teszünk mást, mint hozzáigazítjuk a testünket a lelkünkhöz. A lelkünket, a belsőnket nem tudjuk megváltoztatni, a testet lehet hozzáigazítani ahhoz a rossz dologhoz, amit kaptunk, hogy teljes életet tudjunk élni”.

„Kimondhatjuk hogy a miniszterelnök úr visszamaradott”

– fogalmazott Ónodi Adél, hozzátéve, Orbán Viktor nem mindent követ, és nem mindent tud felfogni. Szerinte ez ugyanis intelligencia kérdése. A transznemű nő ezek alapján úgy véli, a magyar miniszterelnöknek nincs meg ehhez a kellő intelligenciája, frusztrált és zavarodott. „Valamiért nagyon zavarja őt a másság, de ennek az okát sajnos nem tudjuk” – mondta Ónodi Adél.

(Kiemelt kép: Ónodi Adél színész, transzaktivista) Forrása: 168 Óra.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább