Belföld Külföld

Olasz lap: Homonnay egy homoszexuális drogos társkereső bulin vett részt

Mára több forrásból megerősített hír, hogy Homonnay Gergely utolsó estélyét egy homoszexuális bárban töltötte, ahol az öltözőszekrényében előzetes hatósági megállapítás szerint drogot találtak. Az Il Messaggero olasz lap írása szerint nem túl meglepő a dolog, ugyanis a helyen egy homoszexuális drogos társkereső bulit tartottak.

A lap értesülései szerint a boncolás már megtörtént, azonban a médiát egyelőre csak annyiról tájékoztatták, hogy a halottkém nem talált olyan sebeket vagy sérüléseket, amelyek támadásnak tulajdoníthatóak.

A személyzet beszámolója alapján nem először járt Homonnay a klubban, legutoljára egy férfival látták kettesben, akit azóta is keres az olasz hatóság. Jelenleg a rendőrség Homonnay mobilját vizsgálja, remélve abból kiderül kivel tölthette az estét.

A túladagolás valószínűségét tovább növeli, hogy Homonnay barátai is elszólták magukat Gergely korábbi függőségéről. Barátai szerint nem drogozott, mert az „aktivista az utóbbi években teljesen tiszta volt.”

További hitelt ad az olasz lapértesülésnek Homonnay ügyvédje is, aki semmilyen boncolási eredményt nem oszt meg a nyilvánossággal.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább