Belföld

Ők verték eszméletlenre a családanyát, keresik őket

Két férfi ellen adott ki elfogatóparancsot egy pünkösdvasárnap történt bántalmazás miatt a XIX. Kerületi Rendőrkapitányság.

Élőzene mellett tartottak családi rendezvényt, ismereteink szerint keresztelőt, egy kispesti ház udvarán június 5-én. A hangos zene miatt több bejelentés érkezett a kapitányságra, a kerületi rendőrök visszatérően ellenőrizték az utcát, kétszer figyelmeztették az ünneplő családot, végül csendháborítás miatt szabálysértési eljárást indítottak.

Este fél 9-kor ugyanerről a címről bántalmazást jelentettek be. A kiérkező rendőröket arról tájékoztatták, hogy az ünneplő társasággal egy környéken lakó család tagjai szóváltásba kerültek, akik közül két nőt és egy férfit többször megütöttek és megrúgtak, az egyik asszony, egy hétgyermekes családanya az eszméletét is elvesztette.

Erről itt írtunk.

A rendőrök a helyszínen 74 embert igazoltattak, és intézkedtek a bántalmazott középkorú házaspár és lányuk orvosi ellátására (akik a rendelkezésre álló adatok szerint könnyű sérüléseket szenvedtek).

XIX. Kerületi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérlet gyanúja miatt indított eljárást. Azonosították a feltételezett elkövetőket, a 21 éves Rafael László Márkót és a 19 éves Túri Csabát. Mivel azonban a két férfit lakcímükön és vélhető tartózkodási helyeiken nem találták, hajtóvadászatot indítottak utánuk – írja közleményében a BRFK.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább