Kiemelt Külföld

„Ő csak egy nő”-védekezett az afgán gyilkos

Németországban szúrt tizennyolcszor…

Deggendorf (Bajorország) – Tatjana S. († 20) maga is majdnem gyerek volt, amikor 2015-ben megismerkedett Shaeiq S. (28) afgán menekülttel.  Öt évvel később ez az afgán szurkálta halálra nyolc hónapos kislányuk, Snack előtt.

Az afgán menekült 2013 óta él Németországban és a mai napig várja menedékkérelmének elfogadását.  Most azonban gyilkosság vádjával állt a deggendorfi regionális bíróság előtt.

„Megkérdeztem Tatjanát, hogy megcsalt-e engem” – mondta Shaeiq S. a 2020. augusztus 6-i eseményeket mesélve.  „Azt mondta, igen, több emberrel volt együtt. Emiatt megszűnt az önkontrollom.”

Az ügyész elmondása szerint már előző nap sms-ben megfenyegette feleségét. „Szégyelld magad, szuka” vagy „Allah megbüntet, Inschallah!”

Tatjana 18 szúrást kapott. Az első szúrásnál a kés elhajlott, így a lány az autójához tudott menekülni, az afgán azonban a második nála lévő késsel, egy japán santokuval  megölte őt majd közös gyerekükkel távozott.

A bíróságon azzal védekezett, hogy nem bírja az alkoholt, és különben is „Nem én vagyok az ördög, ő az ördög. Ádám vagyok, ő Éva. Csak egy nő. ”

(forrás: bild, Gerilla – Franciaország)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább