Öko

Nyitrai Zsolt és Arnold Schwarzenegger összefogott a környezetvédelemért

Fontos személlyel találkozott a magyar politikus, hogy összefogva egy nemes ügyért harcoljanak.

A Hofburg Bécsben a Heldenplatzon álló épületegyüttes, az egykori császári palota. Egyszerűen csak Burgnak szokás nevezni. Monumentális, tekintélyt sugárzó épületegyüttese évszázadok óta az osztrák főváros egyik dísze. Most pedig egy nagy találkozás helyszínévé is változott.

Nyitra Zsolt a Magyar Országgyűlés tagja ugyanis a Hofburg palotában találkozott a minap Arnold Schwarzeneggerrel. A nagy találkozást egy közös fotóval örökítették meg, és mint a politikus bejegyzéséből kiderült: a világhírű színész egy jófajta magyar borválogatással térhet vissza az otthonába.

Arnold Schwarzenegger egyébként imádja Magyarországot és a magyar embereket, támogatja Orbán Viktort is.

– Arnold Schwarzenegger fontosnak tartja a Föld és a környezet védelmét, akárcsak Magyarország Kormánya. Közel egy évtizede indított egy zöld mozgalmat és alapítványt, ennek a konferenciájára kaptam meghívást. Közös kedves barátunk volt Andy Vajna, akivel minden idők legjobb folytatását, a Terminátor2-t forgatták. Szóval vannak közös témáink, örültem a találkozásnak – mondta el a Ripostnak Nyitrai Zsolt, majd hozzátette: – Míg a baloldal csak beszél a környezetvédelemről, a kormány tesz is érte, a korábban nyilvánosságra hozott miniszterelnöki cselekvési tervnek megfelelően.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább